Ανακοίνωση Τυχερού Δεύτερης Έκδοσης

 

Scratching…. Ασταμάτητα
 
Ανακοίνωση Τυχερού Δεύτερης Έκδοσης
 
Αγαπητά Μέλη,
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον νικητή της «Δεύτερης Έκδοσης» του «Scratching…. Ασταμάτητα»! Ο νέος τυχερός του διασκεδαστικού παιχνιδιού του ΣΕΠΠΠ με τους φανατικούς φίλους, είναι ο κύριος Διφωνής Ευάγγελος με αριθμό μέλους 00560, το πρακτορείο του οποίου βρίσκεται στη διεύθυνση Αγ. Φωτεινής 33 στη Νέα Σμύρνη Αττικής.
 
Το τυχερό Μέλος μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ανάρτηση του παιχνιδιού, αποκάλυψε σχεδόν αμέσως τον «Κρυμμένο θησαυρό του πειρατή», ξύνοντας αυτός το τυχερό δελτίο και κερδίζοντας ένα κινητό τηλέφωνο NokiaXDualSim, ευγενική προσφορά της εταιρείας Wind, την οποία ευχαριστούμε.

                                                                              


 
Εφόσον λοιπόν βρέθηκε ο δεύτερος τυχερός μας και ήδη έλαβε το δώρο του, είναι μάταιη πλέον η αναζήτηση για το σεντούκι του πειρατή. Υπομονή, έως ότου κυκλοφορήσει η «Τρίτη Έκδοση» με μια καινούργια αφήγηση και ένα νέο μεγάλο δώρο.
 
Ο Συνεταιρισμός υπενθυμίζει στους φίλους του παιχνιδιού ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Μέλη, καθώς και ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί από τις εταιρίες τη γενναιόδωρη συνεισφορά τους στο παιχνίδι.
 
 
Η «Τρίτη Έκδοση» θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών, μείνετε συντονισμένοι
στο site του ΣΕΠΠΠ!