ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΠΠΠ & ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

                                                                               
               Αθήνα, 12/2/2017

 

Στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης και των εντονότατων πιέσεων που ασκούνται το τελευταίο διάστημα στα Σωματεία και τους Αντιπροσώπους που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για την ακύρωση της υπ’ αριθ. 229/2/18.11.2016 απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) με τίτλο «Κανονισμός Πρακτόρων της ΟΠΑΠ Α.Ε.», το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΠΠ έλαβε γνώση ότι Μέλη του που είναι ταυτόχρονα και Αντιπρόσωποι, γίνονται δέκτες ενοχλήσεων και τηλεφωνημάτων πίεσης. Συγκεκριμένα, όσοι καλούν τα Μέλη, ισχυρίζονται ότι η βαθύτερη αιτία για την προσφυγή στο ΣτΕ είναι τα οικονομικά προβλήματα του ΣΕΠΠΠ και το επερχόμενο κλείσιμό του.

 

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ κατηγορηματικά τους ανυπόστατους και συκοφαντικούς αυτούς ισχυρισμούς και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ προς πάσα κατεύθυνση ότι τα οικονομικά διαθέσιμα στους υπ’ αριθ. 10348011056, 10348012104 και 10348012377 τραπεζικούς λογαριασμούς του ΣΕΠΠΠ στην Εθνική Τράπεζα ανέρχονται σε ποσό υπερδιπλάσιο του μετοχικού του κεφαλαίου, έτοιμα προς επιστροφή σε πρώτη ζήτηση. ΚΑΛΟΥΜΕ δε τους συκοφάντες να ανακαλέσουν άμεσα και ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ για την προστασία παντός έννομου δικαιώματος του ΣΕΠΠΠ, διότι το ατόπημά τους προσβάλλει ευθέως την οικονομική και επιχειρηματική θέση του ΣΕΠΠΠ στην τραπεζική αγορά.

 

Ο Συνεταιρισμός, ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα για λόγους Αρχής, Καταστατικού και Ιδρυτικής Πράξης ΔΕΝ ενεπλάκη σε συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

 

   ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΠΠ