Φόρμα συμμετοχής στη ΓΣ του ΣΕΠΠΠ στο Μικρό Χρηματιστήριο την Κυριακή 23 Απριλίου

Αθήνα, 19 Απριλίου 2017

Προς: Όλους τους Μετόχους Μέλη  

 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό και σε εκτέλεση της υπ’ αριθμόν 2/19.02.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η ετήσια τακτική συνέλευση του ΣΕΠΠΠ θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 (β’ επαναληπτική συνεδρίαση) στις 3:00 το μεσημέρι στην Αθήνα, στο Μικρό Χρηματιστήριο με την ευγενική υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και παρουσία εκπροσώπων της.

 

Το Μικρό Χρηματιστήριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, πάρα πολύ κοντά στο παλαιό Χρηματιστήριο της Σοφοκλέους, στην οδό Πεσμαζόγλου 1 & Σταδίου. Πρόκειται για ένα πρόσφατα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα, που συνδέθηκε με την οικονομική αναγέννηση του νεοσύστατου ελληνικού κράτους και στην πορεία στέγασε τον Συνεταιρισμό (!) των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας.

 

Η πρόσβαση στην τοποθεσία της ΓΣ είναι εξαιρετικά εύκολη (κοντινότερος σταθμός μετρό το Πανεπιστήμιο, δευτερευόντως η Ομόνοια) και ως χρόνος συνεδρίασης ορίστηκε το μεσημέρι (στις 3), ακριβώς για να εξυπηρετεί τόσο τα Μέλη που θα ταξιδέψουν αυθημερόν από διάφορες πόλεις όσο και τα Μέλη της πρωτεύουσας. Η διάρκειά της υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερεις ώρες.

 

Μεταφορά και διαμονή: Επίσης, λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων (πέραν των τακτικών εργασιών του Διοικητικού Και Οικονομικού Απολογισμού της χρήσης), αποφασίσθηκε να ναυλωθεί πούλμαν για τη μεταφορά των Μελών που το επιθυμούν. Η ακριβής διαδρομή θα οριστικοποιηθεί  ανάλογα με το ενδιαφέρον σας και τις δηλώσεις συμμετοχής και το κόστος θα καλυφθεί από τον ΣΕΠΠΠ. Για τα Μέλη που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν (για λόγους ξεκούρασης ή επειδή είναι αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία, οι εργασίες της οποίας ακολουθούν την επόμενη ημέρα), έχει πραγματοποιηθεί κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο Alassia στην οδό Σωκράτους αριθμός 50, που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό της Ομόνοιας. Η τιμή διάθεσης των δωματίων είναι 46 € για το δίκλινο και 40€ για το μονόκλινο.

 

Τα Μέλη που ενδιαφέρονται να προσέλθουν με το πούλμαν παρακαλούνται να το δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα και τα Μέλη που θα διανυκτερεύσουν παρακαλούνται να επιλέξουν την ημέρα/ ημέρες της διαμονής τους.

 

Όλα τα Μέλη που θα συμμετάσχουν στις εργασίες της ΓΣ καλούνται να το δηλώσουν, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, καθώς οι προσκεκλημένοι θα πρέπει να γνωστοποιηθούν και στις υπηρεσίες ασφάλειας της Εθνικής Τράπεζας που θα φιλοξενήσει τη Γενική μας Συνέλευση.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 3μμ.

 

 

Σας ευχαριστούμε.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Γ.Σ
 
 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ο.Ε.Ή Ε.Ε:
 
 
 
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
 
  
  
  
  
 
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.:
 
  
  
 
Παρατηρήσεις: