ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΣ 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΗΝ 11η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2019

Προς: Όλους τους Μετόχους Μέλη  

 

Καλούνται εκ νέου όλα τα Μέλη του αστικού συνεταιρισμού ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, δυνάμει της υπ’ αριθμόν 2/13.12.2018 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της από 8/1/2019 Πρόσκλησης, στην 11η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί στη Θεσσαλονίκη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο (Αριστοτέλους αριθμός 27, 1ος όροφος), κατόπιν μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας κατά τις προηγούμενες δύο ημερομηνίες σύγκλησης.

 

Η Γενική Συνέλευση θα κληθεί να λάβει αποφάσεις σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της δημοσιευμένης ημερήσιας διάταξης και υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου 4 ώρες.

 

Στο διάλειμμα των εργασιών της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια «κοπή της πίτας» του ΣΕΠΠΠ και όσα Μέλη παρίστανται θα διεκδικήσουν 4 όμορφα ταξίδια σε γραφικούς προορισμούς. Οι 4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις πασχαλιάτικες διακοπές σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων μαζί με έναν ακόμα δικό τους άνθρωπο με όλα τα έξοδα δώρο από τον ΣΕΠΠΠ.

 

Όσα Μέλη προτίθεσθε να προσέλθετε, παρακαλείσθε, για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των εργασιών, να συμπληρώσετε και να αποστείλετε (πατώντας υποβολή) την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής έως την ερχόμενη Τρίτη.