Συνέχιση των παραγγελιών για όλα τα μέλη του ΣΕΠΠΠ

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 00:00

 
 
Στο πλαίσιο του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει ο Σ.Ε.Π.Π.Π., ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των προσφορών και η τελική διαπραγμάτευση με τις εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών που είχαν προκριθεί στην οριστική φάση αξιολόγησης για τη μαζική προμήθεια θερμικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων στα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π..
 
Επιλέχθηκε η συνεργασία με την εταιρία «Ταμειακή Ε.Π.Ε.» με έδρα την Αθήνα, καθώς το σύνολο των προσφερόμενων όρων (ποιότητα – τιμή – παράδοση – τεχνική υποστήριξη) κρίθηκε ότι εξυπηρετεί πληρέστερα τα συμφέροντα των Μελών. Οι τιμές που επιτεύχθηκαν είναι κατά πολύ χαμηλότερες της αγοράς, ενώ και η παράδοση συμφωνήθηκε δωρεάν στην πλειοψηφία των περιοχών όπου δραστηριοποιούνται τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. (αναλυτικά ανά προϊόν κατωτέρω). Έχει επίσης ληφθεί μέριμνα για τα αναλώσιμα των μηχανημάτων.
 
Στη συνέχεια παρατίθενται βασικές πληροφορίες για τα προτεινόμενα και εγκεκριμένα από τον Σ.Ε.Π.Π.Π. μοντέλα. Στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης αναρτάται η ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας, την οποία τα Μέλη μπορείτε να συμπληρώνετε και να αποστέλλετε από αυτήν τη στιγμή (θα σας επιστρέφεται μήνυμα επιτυχούς ή ανεπιτυχούς αποστολής).
 
Επίσης, προστίθεται σύνδεσμος (link) με το τιμολόγιο των αναλωσίμων μελανιών, καθώς και η αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας (σε link).
Οι παραγγελίες θα συγκεντρώνονται και θα αποστέλλονται καθημερινά από τον Σ.Ε.Π.Π.Π. στη συνεργαζόμενη εταιρία, η οποία θα επικοινωνεί με τα Μέλη για επιβεβαίωση και για τις όποιες τυχόν αναγκαίες διευκρινίσεις. Στη συνέχεια το Μέλος θα καταθέτει σε μετρητά το αντίτιμο της παραγγελίας του στον λογαριασμό της «Ταμειακής Ε.Π.Ε.» στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 115 47036852. Η εταιρία θα οφείλει μέσα σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την κατάθεση (έως 7 ημέρες το αργότερο για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές) να παραδώσει τα προϊόντα στα πρακτορεία με όλα τα απαραίτητα παραστατικά (δελτίο αποστολής και τιμολόγιο πώλησης, το οποίο θα περιλαμβάνει και το τυχόν κόστος αποστολής).
Για την περίπτωση που κάποια Μέλη έχουν δυσκολία στην εγκατάσταση των μηχανημάτων, προβλέπεται ειδικό τμήμα υποστήριξης από την «Ταμειακή» (08:00 έως 20:00 καθημερινά και το Σάββατο από 08:00 έως 15:00), ενώ για τις τυχόν περιπτώσεις προβλημάτων προβλέπεται δωρεάν εξυπηρέτηση με τη διαδικασία της απομακρυσμένης διαχείρισης (team viewer).
 
Υπεύθυνη για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών εκ μέρους του Σ.Ε.Π.Π.Π., καθώς και για την παροχή πληροφοριών και διευκρινίσεων στα Μέλη είναι η κ. Γιαννιώτη Λυδία, με την οποίαμπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 7560230 (Ταμειακή Ε.Π.Ε. - Φιλολάου 188 – Παγκράτι), δηλώνοντας την ιδιότητά σας ως Μέλος του Συνεταιρισμού.
 
Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω μηχανημάτων, αναλόγως των προτιμήσεων και των αναγκών σας:
Θερμικός εκτυπωτής EPSON POS PRINTER TM-T20 USB
Υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα και είναι απολύτως κατάλληλος για την εκτύπωση των αποδείξεων είσπραξης λογαριασμών (πλάτος θερμικής ταινίας: 80 χιλιοστά).
Τιμή: 126,00€ συν ΦΠΑ για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π., ενώ η μέση τελική τιμή διάθεσης είναι σήμερα 192€ και φθάνει έως και τα 210€
 
epsontmt20
 
 
Περιέχονται: 5 ρολά θερμικής χαρτοταινίας δώρο.
Παράδοση: Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα
Περιλαμβάνονται: Cd με drivers εγκατάστασης, καλώδια τροφοδοσίας και USB.
Εγγύηση: 2 χρόνια, με πρόβλεψη αντικατάστασης.           .
Τρόπος πληρωμής: Κατάθεση στο λογαριασμό 115 47036852 της Εθνικής Τράπεζας για την εκτέλεση της παραγγελίας.
 
Πολυμηχάνημα Epson Workforce 4525DNF (έγχρωμο)
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έγχρωμο φωτοτυπικό μηχάνημα – εκτυπωτής – σαρωτής/scanner & φαξ.
Διαστάσεις: 460 x 420 x 341 mm.
 
EpsonWorkforce4525DNF
Υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα.
Τιμή: 121,54€ συν ΦΠΑ για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π.. Η μέση τιμή λιανικής είναι σήμερα 222,00€ και φθάνει τα 248,00€.
Περιέχεται: 1 πακέτο χαρτί Α4 δώρο.
Παράδοση: Δωρεάν σε Αττική και Πειραιά. Στην υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση θα γίνεται με μεταφορική εταιρία και με πολύ μικρό κόστος (για το οποίο θα συμφωνείτε με την «Ταμειακή» και θα εντάσσεται στο εκδιδόμενο τιμολόγιο).
Περιλαμβάνονται Cd με drivers εγκατάστασης, καλώδια τροφοδοσίας και USB.
Εγγύηση: 2 χρόνια με πρόβλεψη αντικατάστασης.
Τρόπος πληρωμής: Κατάθεση στο λογαριασμό 115 47036852 της Εθνικής Τράπεζας για την εκτέλεση της παραγγελίας.
 
Πολυμηχάνημα Samsung scx 3400F (ασπρόμαυρο)
Ασπρόμαυρο φωτοτυπικό μηχάνημα – εκτυπωτής – σαρωτής/scanner & φαξ. Διαστάσεις: 402 x 293 x 296 mm.Υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα
Samsungscx3400F
Τιμή: 95,00€ συν ΦΠΑ για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π.. Η μέση τιμή λιανικής είναι σήμερα 122,00€ και φθάνει τα 154,00€.
Τρόπος αποστολής: Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση τα απομακρυσμένα νησιά και τις παραμεθόριες περιοχές (όπου τα έξοδα αποστολής θα συμφωνούνται με την «Ταμειακή» και θα εντάσσονται στο εκδιδόμενο τιμολόγιο).
Περιλαμβάνονται Cd με drivers εγκατάστασης, καλώδια τροφοδοσίας και USB.
Εγγύηση: 2 χρόνια με πρόβλεψη αντικατάστασης.
Τρόπος πληρωμής: Κατάθεση στο λογαριασμό 115 47036852 της Εθνικής Τράπεζας για την εκτέλεση της παραγγελίας.
 

Ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας θερμικού εκτυπωτή ή/και πολυμηχανήματος

 
 
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ/ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Π.Π. (παρακαλούμε επιλέξτε τα αντίστοιχα πεδία):
 
- EPSON ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ (POS PRINTER TM-T20 USB)
 
  
  
  
 
- EPSON ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ (WORKFORCE 4525DNF)
 
  
  
  
 
- ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ SAMSUNG (SCX 3400F)
 
  
  
  
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 
Η παρούσα έχει την ισχύ παραγγελίας, η οποία θα εκτελεστεί εντός 3 – 7 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή μου στον λογαριασμό με αριθμό
115 47036852 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Ταμειακή Ε.Π.Ε.).
 
 



Κατάλογος τιμών για αναλώσιμα
Ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας αναλώσιμων