Αποτελέσματα έρευνας για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού σε συμφέρουσα τιμή για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π.

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 12:00

 
Μετά τη συγκέντρωση και επεξεργασία του ενδιαφέροντος των Μελών με αντικείμενο την αγορά θερμικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους στις παρεχόμενες ήδη υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα και μέσα στο πλαίσιο σχεδιασμού και προετοιμασίας για νέες δραστηριότητες που θα απαιτούν αυτό το νέο εξοπλισμό, ο Σ.Ε.Π.Π.Π. αναζήτησε προσφορές από τις εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με στόχο την εξέταση της ποιότητας των προϊόντων και την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας προς όφελος των Μελών.
 
Με πρωταρχικό κριτήριο τη σχέση ποιότητας και τιμής, ακολούθως της διαθεσιμότητας των προϊόντων και της παρεχόμενης υποστήριξης, του χρόνου, του τρόπου και του κόστους αποστολής και παράδοσης στα καταστήματα των Μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο επέλεξε τα κάτωθι τρία μοντέλα, με την πεποίθηση ότι ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταστημάτων μας, ενώ οι τελικά επιτευχθείσες τιμές είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες σε σύγκριση με τις τρέχουσες τιμές λιανικής.
 
Για την αγορά θερμικού εκτυπωτή προτείνεται μοντέλο της Epson και για την αγορά πολυμηχανήματος (φωτοτυπικό – εκτυπωτής – scanner – φαξ) προτείνεται ένα μοντέλο της Epson (έγχρωμο) και ένα μοντέλο της Samsung (απρόμαυρο), καλύπτοντας όλες τις προτάσεις και τις περιπτώσεις των αναγκών των Μελών.
 
Θερμικός εκτυπωτής EPSON POS PRINTER TM-T20 USB/Ethernet
epsontmt20
Τιμή: 126,00€ συν ΦΠΑ για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π., ενώ η μέση τελική τιμή διάθεσης είναι σήμερα 192€ και φθάνει έως και τα 208€.
Προβλέπονται: 5 ρολά θερμικής χαρτοταινίας δώρο
Τρόπος αποστολής: Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα
Περιλαμβάνονται: Cd με drivers εγκατάστασης, καλώδια κτλ
Εγγύηση: 2 χρόνια με πρόβλεψη αντικατάστασης
Τρόπος πληρωμής: Κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας
 
Πολυμηχάνημα Epson Workforce 4525DNF (έγχρωμο)
EpsonWorkforce4525DNF
Τιμή: 121,54€ συν ΦΠΑ για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π.. Η μέση τιμή λιανικής είναι σήμερα 222,00€ και φθάνει τα 244,00€.
Προβλέπεται: 1 πακέτο χαρτί Α4 δώρο.
Τρόπος αποστολής: Δωρεάν σε Αττική και Πειραιά. Με μεταφορική εταιρία και μικρό κόστος στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Περιλαμβάνονται: Cd με drivers εγκατάστασης, καλώδια κτλ.
Εγγύηση: 2 χρόνια με πρόβλεψη αντικατάστασης.
Τρόπος πληρωμής: Κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.
 
Πολυμηχάνημα Samsung scx 3400F (ασπρόμαυρο)
Samsungscx3400F
Τιμή: 95,00€ συν ΦΠΑ για τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π.. Η μέση τιμή λιανικής είναι σήμερα 122,00€ και φθάνει τα 140,00€.
Τρόπος αποστολής: Με courier λόγω μικρότερου βάρους σε όλη την Ελλάδα και κόστος από 5,00 – 8,00€, αναλόγως της περιοχής.
Περιλαμβάνονται: Cd με drivers εγκατάστασης, καλώδια κτλ.
Εγγύηση: 2 χρόνια με πρόβλεψη αντικατάστασης.
Τρόπος πληρωμής: Κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.
 
Αυτή τη στιγμή καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε τα προϊόντα να βρίσκονται στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης για την εξέταση των Μελών.
Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σε περίπου μία εβδομάδα και οι παραγγελίες θα μπορούν να ξεκινήσουν μέσω συμπλήρωσης ειδικής φόρμας σε δέκα περίπου ημέρες. Προβλέπεται η έκδοση τιμολογίου που θα περιλαμβάνει το συνολικό κόστος (αξία και τυχόν έξοδα αποστολής ανάλογα με το προϊόν). Ο μέσος χρόνος παράδοσης των μηχανημάτων στα πρακτορεία των Μελών θα είναι τρεις ημέρες.