Τελική ημερομηνία σύγκλησης της Ετήσιας Γ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Π. & οδηγίες κατάθεσης εκκαθαριστικών τη Δευτέρα 28/3

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011 21:38

 
Την 3η Απριλίου 2011 η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Ε.Π.Π.Π.
 
Αναβλήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, η προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου πρώτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π.Π.Π., λόγω έλλειψης απαρτίας.
 
Ως αποτέλεσμα αυτού, τελική ημερομηνία Σύγκλησης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ορίζεται, σύμφωνα με το Καταστατικό και το Νόμο, η Κυριακή
3 Απριλίου 2011 (δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ.).
 
Η ώρα και ο τόπος Σύγκλησης παραμένουν οι ίδιοι (11:30π.μ. ακριβώς, στο Novus City Hotel - οδός Καρόλου 23, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα) και το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα συζητήσει για όλα τα θέματα της αρχικής ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Πρόσκλησης που έχει δημοσιευτεί και αποσταλεί σε όλους τους Συνεταιριστές.
 
Παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (ή όχι) συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας εδώ τη σχετική φόρμα, έως την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 17:00. Όσοι επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε, σημειώστε στην περιοχή ‘παρατηρήσεις’ την/τις ημερομηνία/ες, καθώς και αν επιθυμείτε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο για να επιβεβαιωθούν οι τελικές κρατήσεις.

Κατάθεση εκκαθαριστικών τη Δευτέρα 28 Μαρτίου
 
Υπενθυμίζεται στα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. που εξοφλούν λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ότι λόγω της επίσημης αργίας της 25ης Μαρτίου, η  κατάθεση των εισπράξεων που θα γινόταν την Παρασκευή μεταφέρθηκε για την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή για τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.
 
Τη Δευτέρα 28 κατατίθενται υποχρεωτικά οι εισπράξεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη (22,23 και 24/3), ενώ την Τρίτη 29, οι εισπράξεις του Σαββατοκύριακου και της Δευτέρας (26, 27 και 28/3).
 
Αναλόγως με το τί έπραξε  κάθε Εισπράκτορας την Πέμπτη, αν κατέθεσε δηλαδή τις εισπράξεις της Τρίτης και της Τετάρτης ή το πλαφόν του ήταν επαρκές και κάνει χρήση της δυνατότητας να καταθέσει το σύνολο τη Δευτέρα, στο πεδίο ‘προς κατάθεση’ τη Δευτέρα το πρωί θα αποτυπώνονται αντίστοιχα τα ποσά που εισπράχθηκαν έως και την Κυριακή το βράδυ.
 
Συνιστάται λοιπόν, αύριο Δευτέρα να κατατεθούν οι συνολικές εισπράξεις όπως αναγράφονται στο ‘προς κατάθεση’ (δηλαδή το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εκκαθαριστικό της Παρασκευής και οι εισπράξεις Σαββατοκύριακου). Και την Τρίτη να κατατεθεί το προϊόν είσπραξης της Δευτέρας το οποίο θα αναγράφεται κανονικά την Τρίτη το πρωί.
 
Για όποια απορία καλέστε έγκαιρα στα  γνωστά τηλέφωνα του Σ.Ε.Π.Π.Π..