κάρτα υγείας MedCare Αθήνα

 

 
 
Κάρτες Υγείας για Πράκτορες ΟΠΑΠ - MedCare Αθήνα
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις καλύψεις που ισχύουν για τους Πράκτορες ΟΠΑΠ και τα μέλη της οικογένειάς τους στο ευρύτερο Λεκανοπέδιο της Αττικής και είναι οι παρακάτω:
 
Δωρεάν ετήσιες εφάπαξ παροχές

Εξατομικευμένο check up για τον Πράκτορα ή και τα μέλη της οικογένειάς του αναλόγως με το πακέτο που έχει επιλεγεί και ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, την κληρονομικότητα και το ιατρικό ιστορικό μετά από δωρεάν επίσκεψη σε παθολόγο.

Ολοκληρωμένο τσεκ απ που περιλαμβάνει γενική αίματος, ουρία, κρεατίνη, sgot, sgpt, α/α θώρακος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας .

Αιματολογικό και βιοχημικό τσεκ απ που περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ούρων, χοληστερίνη, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη.

Αιμοληψία κατ’οίκον.

Ουρολογικό έλεγχο με:

1. Εξέταση του ουροποιητικού συστήματος
2. Εξέταση έξω γεννητικών οργάνων
3. Δαχτυλική εξέταση προστάτη
 
Ετήσιο προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών.

Αισθητική Δερματολογία – 1η συνεδρία αποτρίχωσης με laser δωρεάν.

Δωρεάν ετήσιο δερματοσκοπικό έλεγχο σπίλων (καρκινώματα δέρματος)

Δωρεάν οπτομετρικό έλεγχο ματιών.

Δωρεάν ακουόγραμμα για τον έλεγχο ακοής.

Δωρεάν πελματογράφημα για διάγνωση μυοσκελετικών παθήσεων των κάτω άκρων.

 ·  Δωρεάν πρώτη επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό για εκτίμηση.
 
        Δωρεάν παροχές:
 
Δωρεάν επισκέψεις όλο το 24ωρο, στους εφημερεύοντες ιατρούς κλινικών στις βασικές ειδικότητες για έκτακτα περιστατικά (καρδιολογικό, παθολογικό, χειρουργικό).

Δωρεάν προγραμματισμένες επισκέψεις σε ειδικότητες στα συνεργαζόμενα ιατρεία του δικτύου της MED ON LINE.

Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο στα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα, εφόσον υπάρξει νοσηλεία.

Δωρεάν ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο από έμπειρους γιατρούς.Δωρεάν νοσηλεία για ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ σε μονόκλινα ή δίκλινα luxδωμάτια.

Δωρεάν όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις για νεφροπαθείς (ασφαλισμένων όλων των ταμείων) και παρακολούθηση όλο το 24ωρο από Νεφρολόγο, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Αγγειολόγο και Γενικό Χειρουργό.

Δωρεάν μεταφορά σε μονάδα τεχνητού νεφρού.

Παροχές σε προνομιακές τιμές:

Έκπτωση έως 80% στις διαγνωστικές εξετάσεις, τιμές δημοσίου (Φ.Ε.Κ). Έκπτωση από 15 - 30% στα έξοδα νοσηλείας (νοσηλευτική δαπάνη) στα συμβεβλημένα νοσηλευτικά κέντρα επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου ανάλογα με την κλινική που θα επιλεγεί, με βάση τη διαθεσιμότητα και τη συνεργασία με τον ιατρό.

Έκπτωση από 20 – 50% στις χειρουργικές επεμβάσεις (ορθοπεδικές, ουρολογικές, καρδιολογικές, γενικής χειρουργικής, ογκολογικές, νευροχειρουργικές, οφθαλμολογικές, οδοντιατρικές), αναλόγως την επέμβαση.

Έκπτωση έως 40% στις οδοντιατρικές πράξεις (σφραγίσματα, θήκες κλπ).

Έκπτωση από 20 - 50% στη νοσηλευτική φροντίδα κατ’ οίκον (ενέσιμη θεραπεία, μέτρηση σακχάρου και αρτηριακής πίεσης, τοποθέτηση ουροκαθετήρα, τοποθέτηση ή αλλαγή ορού).

Έκπτωση 20 - 40% σε υπηρεσίες απεικονιστικής ιατρικής κατ’ οίκον (ακτινογραφίες, υπερήχους σώματος και έγχρωμο υπέρηχο αγγείων).

Μεταφορά με ασθενοφόρο σε/από συμβεβλημένα και μη νοσηλευτικά ιδρύματα με σημαντική έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.

Έκπτωση από 20 - 30% στην αισθητική δερματολογία (αποτρίχωση με Laser, αναζωογόνηση προσώπου με Laser-Rejuvenation, peeling ή δερμοαπόξεση, εμφυτεύματα, Botox).

Προνομιακές τιμές για συνεδρίες σε λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή αναλόγως την περιοχή.

Προνομιακές τιμές για συνεδρίες φυσιοθεραπευτικής φροντίδας.

Έκπτωση 10% στην εξωσωματική γονιμοποίηση.
Έκπτωση 10% στα κέντρα αποκατάστασης.

Έκπτωση έως 30% στα ακουστικά βαρηκοΐας.

 

Παροχές με συμμετοχή του συνδρομητή στο κόστος τους, από 10€ έως 25€ ανά επίσκεψη/πράξη:

Οικογενειακός γιατρός (παθολόγος ή παιδίατρος) - συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη στο ιατρείο.

Συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη στο ιατρείο σε ένα μεγάλο και πλήρες δίκτυο ιατρών. Η συμμετοχή σε καρδιολόγο διαμορφώνεται στα 25€ ανά επίσκεψη συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Ψυχολόγος - θεραπευτικές και συμβουλευτικές συνεδρίες - συμμετοχή 25€ ανά συνεδρία.

Βελονισμός (διάγνωση - θεραπεία) - συμμετοχή 25€ ανά συνεδρία.

 Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Συμμετοχή 20€ την πρώτη επίσκεψη και 10€ τις επόμενες.

 
Συμβεβλημένες κλινικές & διαγνωστικά κέντρα
 
ΚΛΙΝΙΚΕΣ
  • CITY CLINIC
  • ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ
  • DOCTOR’S HOSPITAL
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΜΙΛΟΥ EUROMEDICA
Πληροφορίες & κόστος ετήσιας συνδρομής MED CARE
 
Επιλέγοντας στη συνέχεια το είδος της κάρτας που επιθυμείτε αναλόγως με τον αριθμό των προσώπων που θα καλύπτει, μεταφέρεστε στο αντίστοιχο σημείο του eshop μας, όπου θα πρέπει να πατήσετε καλάθι και να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του ΣΕΠΠΠ. Σύντομα εκπρόσωπος της Med on line θα επικοινωνήσει μαζί σας για να τον ενημερώσετε ποια ημερομηνία και ώρα σας εξυπηρετεί, ώστε να σας αποστείλουν το συμβόλαιο και την κάρτα υγείας. Σε όλες τις περιπτώσεις, η κάρτα υγείας πληρώνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο πρακτορείο σας και συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά. Κατά τη συνεννόηση με τη Med on line θα σας ζητηθεί φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας.
 
Οι επιλογές που διατίθενται είναι οι παρακάτω:
  • 1. Ετήσια κάρτα υγείας medcare ατομική με κόστος 78 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
  • 2. Ετήσια κάρτα υγείας medcare οικογενειακή για έως 3 άτομα με κόστος 138 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, Πατηστέ εδώ για να την παραγγείλετε.
  • 3. Ετήσια κάρτα υγείας medcare οικογενειακή για 4 άτομα με κόστος 168 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
  • 4. Ετήσια κάρτα υγείας medcare οικογενειακή για 5 άτομα με κόστος 198 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
  • 5.   Ετήσια κάρτα υγείας medcare οικογενειακή για 6 άτομα, κόστος 218 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.