κάρτα υγείας MedCare Home Αθήνα

 

Κάρτες Υγείας για Πράκτορες ΟΠΑΠ - MedCare Home Αθήνα

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περίθαλψης med care home περιλαμβάνει τις καλύψεις που ισχύουν για τους Πράκτορες ΟΠΑΠ και τα μέλη των οικεγενειών τους στο ευρύτερο Λεκανοπέδιο Αττικής.
 
** Η κύρια διαφορά μεταξύ της κάρτας med care και made care home είναι ότι η δεύτερη προβλέπει και ιατρική εξυπηρέτηση κατ' οίκον όλο το 24ωρο για έκτακτα περιστατικά, για πρόσωπα 6 ετών και άνω με συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη.
 
Οι υπόλοιπες παροχές είναι οι παρακάτω:
 
Δωρεάν εφάπαξ ετήσιες παροχές

Εξατομικευμένο τσεκ απ για τον Πράκτορα και την οικογένειά του, ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, την  κληρονομικότητα και το ιατρικό ιστορικό μετά από δωρεάν επίσκεψη σε παθολόγο.

Ολοκληρωμένο τσεκ απ που περιλαμβάνει γενική αίματος, ουρία, κρεατίνη, sgot, sgpt, ακτινογραφία θώρακος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας.

Αιματολογικό και βιοχημικό τσεκ απ που περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ούρων, χοληστερίνη, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη.

 Αιμοληψία κατ’οίκον.

Ουρολογικό έλεγχο με:

1.εξέταση του ουροποιητικού συστήματος

2. εξέταση έξω γεννητικών οργάνων

3.δαχτυλική εξέταση προστάτη

Ετήσιο προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και καθαρισμό δοντιών.

Αισθητική Δερματολογία – 1η συνεδρία αποτρίχωσης με laser δωρεάν.

Ετήσιο δερματοσκοπικό έλεγχο σπίλων (καρκινώματα δέρματος).

  Οπτομετρικό έλεγχο ματιών.

Ακουόγραμμα για τον έλεγχο ακοής.

Πελματογράφημα για διάγνωση μυοσκελετικών παθήσεων των κάτω άκρων.

Δωρεάν πρώτη επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό για εκτίμηση.

 Δωρεάν παροχές

Δωρεάν επισκέψεις όλο το 24ωρο, στους εφημερεύοντες ιατρούς κλινικών στις βασικές ειδικότητες για έκτακτα περιστατικά (καρδιολογικό, παθολογικό, χειρουργικό).

Δωρεάν προγραμματισμένες επισκέψεις σε ειδικότητες στα συνεργαζόμενα ιατρεία του συμβεβλημένου δικτύου της Med on line.

Δωρεάν εταφορά με ασθενοφόρο στα συμβεβλημένα με την ΕΤΑΙΡΙΑ νοσηλευτικά ιδρύματα, εφόσον υπάρξει νοσηλεία.

Δωρεάν ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο από έμπειρους γιατρούς.

Νοσηλεία για ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ σε μονόκλινα ή δίκλινα lux δωμάτια. .

Δωρεάν όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις για νεφροπαθείς (ασφαλισμένων όλων των ταμείων) και παρακολούθηση όλο το 24ωρο από Νεφρολόγο, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Αγγειολόγο και Γενικό Χειρουργό.

Δωρεάν μεταφορά σε μονάδα τεχνητού νεφρού.

 Παροχές σε προνομιακές τιμές

Έκπτωση έως 80% στις διαγνωστικές εξετάσεις, τιμές δημοσίου (Φ.Ε.Κ).

Έκπτωση από 15 - 30% στα έξοδα νοσηλείας (νοσηλευτική δαπάνη), στα συμβεβλημένα νοσηλευτικά κέντρα επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου ανάλογα με την κλινική που θα επιλεγεί, με βάση τη διαθεσιμότητα και τη συνεργασία με τον ιατρό.

Έκπτωση από 20 - 50% στις χειρουργικές επεμβάσεις (ορθοπεδικές, ουρολογικές, καρδιολογικές, γενικής χειρουργικής, ογκολογικές, νευροχειρουργικές, οφθαλμολογικές, οδοντιατρικές) αναλόγως την επέμβαση.

Έκπτωση έως 40% στις οδοντιατρικές πράξεις (σφραγίσματα, θήκες κλπ).

Έκπτωση από 20 - 50% στη νοσηλευτική φροντίδα κατ’ οίκον (ενέσιμη θεραπεία, μέτρηση σακχάρου και αρτηριακής πίεσης, τοποθέτηση ουροκαθετήρα, τοποθέτηση ή αλλαγή ορού).

Έκπτωση 20 - 40% σε υπηρεσίες απεικονιστικής ιατρικής κατ’ οίκον (ακτινογραφίες, υπερήχους σώματος και έγχρωμο υπέρηχο αγγείων).

Μεταφορά με ασθενοφόρο σε/από συμβεβλημένα και μη νοσηλευτικά ιδρύματα με σημαντική έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.

Έκπτωση από 20 - 30% στην αισθητική δερματολογία (αποτρίχωση με Laser, αναζωογόνηση προσώπου με Laser - Rejuvenation, peeling ή δερμοαπόξεση, εμφυτεύματα, Botox).

 Προνομιακές τιμές για συνεδρίες σε λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή αναλόγως την περιοχή.

Προνομιακές τιμές για συνεδρίες φυσιοθεραπευτικής φροντίδας. 

Έκπτωση 10% στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Έκπτωση 10% στα κέντρα αποκατάστασης.

 Έκπτωση έως 30% στα ακουστικά βαρηκοΐας.

Παροχές με συμμετοχή του συνδρομητή στο κόστος τους, από 10€ έως 25€ ανά επίσκεψη/πράξη:

Ιατρική εξυπηρέτηση κατ' οίκον όλο το 24ωρο για έκτακτο περιστατικό (παθολόγος, γενικός ιατρός). Συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη (κάλυψη από 6ετών και άνω).

Οικογενειακός γιατρός (παθολόγος ή παιδίατρος). Συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη στο ιατρείο.

Συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη στο ιατρείο σε ένα μεγάλο και πλήρες δίκτυο γιατρών. Η συμμετοχή σε καρδιολόγο διαμορφώνεται στα 25€ ανά επίσκεψη συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Ψυχολόγος - θεραπευτικές και συμβουλευτικές συνεδρίες - συμμετοχή 25€ ανά συνεδρία.

Βελονισμός (Διάγνωση - θεραπεία) - συμμετοχή 25€ ανά συνεδρία.

Διαιτολόγος/διατροφολόγος -συμμετοχή 20€ την πρώτη επίσκεψη και 10€ τις επόμενες.

 
ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ
 
ΚΛΙΝΙΚΕΣ
  • CITY CLINIC
  • ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ
  • DOCTOR’SHOSPITAL
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΜΙΛΟΥ EUROMEDICA
 
Πληροφορίες & κόστος ετήσιας συνδρομής MED CARE HOME
 
Επιλέγοντας στη συνέχεια το είδος της κάρτας που επιθυμείτε αναλόγως με τον αριθμό των προσώπων που θα καλύπτει, μεταφέρεστε στο αντίστοιχο σημείο του eshop μας, όπου θα πρέπει να πατήσετε καλάθι και να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του ΣΕΠΠΠ. Σύντομα εκπρόσωπος της Med on line θα επικοινωνήσει μαζί σας για να τον ενημερώσετε ποια ημερομηνία και ώρα σας εξυπηρετεί, ώστε να σας αποστείλουν το συμβόλαιο και την κάρτα υγείας. Σε όλες τις περιπτώσεις, η κάρτα υγείας πληρώνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο πρακτορείο σας και συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά. Κατά τη συνεννόηση με τη Med on line θα σας ζητηθεί φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας.
 
Οι επιλογές που διατίθενται είναι οι παρακάτω:
 
1.      Ετήσια κάρτα υγείας medcare home ατομική κόστος 118 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
2.      Ετήσια κάρτα υγείας medcare home οικογενειακή για έως 3 άτομα, κόστος 198 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
3.      Ετήσια κάρτα υγείας medcare home οικογενειακή για 4 άτομα, κόστος 228 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
4.      Ετήσια κάρτα υγείας medcare home οικογενειακή για 5 άτομα, κόστος 258 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.
5.      Ετήσια κάρτα υγείας medcare home οικογενειακή για 6 άτομα, κόστος 278 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε.