Κάλυψη κόστους συμμετοχής σε ΓΣ ΣΕΠΠΠ & Δήλωση συμμετοχής

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2018 

 

 

Φέτος στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΠΠ θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

 

 

Αγαπητά Μέλη,

 

 

Η φετινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΠΠ θα είναι ξεχωριστή για πολλούς λόγους. Πρώτον, γιατί θα κληθεί να τροποποιήσει άρθρα του Καταστατικού λειτουργίας του, προκειμένου ο Συνεταιρισμός να αποκτήσει την αναγκαία ευελιξία ανάπτυξης ώστε να προσφέρει στο άμεσο μέλλον νέα έσοδα και υπηρεσίες στα Μέλη του.

 

Δεύτερον, γιατί θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας μας με δώρο ποσό 1.000 ευρώ!

 

Και τρίτον, γιατί τα θετικά και εφέτος αποτελέσματα του ΣΕΠΠΠ, μας επιτρέπουν την κάλυψη των εξόδων προσέλευσης και διαμονής όλων όσων ταξιδέψουν για να παραστούν στη Γενική Συνέλευση. Γι’ αυτό εφέτος, θα είμαστε όλοι στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΠΠ.

 

Σύμφωνα με την Πρόσκληση η οποία σας έχει κοινοποιηθεί τόσο με την ανάρτηση στο επίσημο site του ΣΕΠΠΠ όσο και με προσωπικά emails στις 7 Ιανουαρίου, η οριστική συνεδρίαση θα ξεκινήσει περίπου στις 11 το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 5 το απόγευμα, για να διευκολυνθεί η προσέλευση και των κοντινών και των απομακρυσμένων Μελών.

 

Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο CAPSIS σε δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια έχει προβλεφθεί με κριτήριο τη χιλιομετρική απόσταση από τη Θεσσαλονίκη ή την ιδιαιτερότητα πρόσβασης. Με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής σας, τις παραμονές της ΓΣ θα κληρωθούν 5 σουίτες για 5 τυχερά Μέλη!

 

Έτσι, θα μπορούν να διανυκτερεύσουν από την προηγούμενη ημέρα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, τα Μέλη που θα ταξιδέψουν από τους νομούς Έβρου, Χαλκιδικής, Επτανήσων, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Αττικής. Επίσης, από την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, καθώς και από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 

Η κάλυψη των εξόδων μεταφοράς με προσκόμιση των νόμιμων παραστατικών (καύσιμα, διόδια, εισιτήρια τραίνου, Κτελ) αφορά όλα τα Μέλη που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, με την επισήμανση ότι σε συνεννόηση μαζί σας θα γίνει προσπάθεια για ομαδική οργάνωση (πούλμαν από τους μεγάλους νομούς όπως η Αττική ή αυτοκίνητο με παραπάνω από έναν επιβαίνοντα Συνεταιριστή), ώστε να μειωθεί το συνολικό κόστος. Εξαιρετικά για τα Μέλη των νησιών και μόνο, για τα οποία η πρόσβαση μπορεί να γίνει μόνο αεροπορικώς, θα διατεθούν αεροπορικά εισιτήρια. Ειδικά αυτά τα Μέλη παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, προκειμένου να επιτύχουμε τις πλέον χαμηλές τιμές.

 

Τέλος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε (πατώντας αποστολή) το συντομότερο δυνατό την παρακάτω Δήλωση Συμμετοχής ώστε να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε καλύτερα την προσέλευσή σας, αλλά και τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

 

Σας ευχαριστούμε.