Δήλωση συμμετοχής & οδηγίες για την Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΠΠ

 

Η προγραμματισμένη για τη 2α Μαρτίου τακτική Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σ.Ε.Π.Π.Π., καθώς και το νόμο περί συνεταιρισμών, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση συγκαλείται επτά ημέρες αργότερα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Σε περίπτωση που και πάλι δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τελικά χωρίς άλλη πρόσκληση τηνΚυριακή 16 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο TITANIA επί της οδού Πανεπιστημίου αριθμός 52 στη 13:00 μετά το μεσημέρι και θα αποφασίσει για όλα τα θέματα της αρχικής ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά έχουν δημοσιευθεί στην Πρόσκληση.
 
Εφόσον είναι στις προθέσεις να παραστείτε στις εργασίες της ΓΣ, παρακαλείσθε θερμά να προσέξετε και να ακολουθήσετε τις κάτωθι οδηγίες:
 
1. Να δηλώσετε απαραιτήτως τη συμμετοχή σας από όποια περιοχή της Ελλάδας και αν προσέλθετε, ακόμα και από την Αθήνα, καθώς θα διατεθεί έντυπο πληροφοριακό υλικό στη Γενική Συνέλευση τόσο από τον Σ.Ε.Π.Π.Π. όσο και από εν δυνάμει συνεργάτες, η ποσότητα του οποίου θα πρέπει να προϋπολογιστεί για να καλύψει τις ανάγκες. Για τη δήλωση της συμμετοχής σας, συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα και πατάτε αποστολή.
 
2. Τα Μέλη που θα διανυκτερεύσετε στην Αθήνα την παραμονή της ΓΣ και επιθυμείτε κράτηση δωματίου για το Σάββατο το βράδυ, θα πρέπει έως και την Παρασκευή 7 Μαρτίου το αργότερο να αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία (ημέρα – τύπο δωματίου), καθώς υπάρχει εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα κλινών στο κέντρο της Αθήνας. Για τη διαμονή των Μελών του, ο Σ.Ε.Π.Π.Π. έχει κάνει κράτηση μονόκλινων και δίκλινων δωματίων στο GoldenCityHotel, το οποίο βρίσκεται κοντά στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Π.Π. και σε απόσταση δεκαπέντε περίπου λεπτών πεζοπορίας από το ξενοδοχείο TITANIA όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση. Το GoldenCityHotel βρίσκεται στην οδό Μάρνη 46 (σταθμός μετρό Μεταξουργείο), ενώ το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην οδό Πανεπιστημίου 52, με κοντινότερη στάση Μετρό το Πανεπιστήμιο, ειδικά για όσους θα μεταφέρουν αποσκευές από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο.
 
Η τιμή για το μονόκλινο δωμάτιο είναι 30,00€ και για το δίκλινο 40,00€. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Επίσης, διατίθεται φυλασσόμενο parkingακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο στην τιμή των 10,00€ το 24ωρο, ενώ στο lobby και το μπαρ του GoldenCityHotel διατίθεται σύνδεση στο internet χωρίς επιπλέον χρέωση.
 
3. Όσα Μέλη δεν παρασταθείτε αυτοπροσώπως θα πρέπει να το δηλώσετε στην φόρμα, καθώς και να χορηγήσετε στον αντιπρόσωπό σας (αυστηρά συγγενή Α’ ή Β’ βαθμού) την ειδική εξουσιοδότηση που επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης, την οποία θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει κατά την προσέλευσή του στο χώρο της ΓΣ, ώστε να του επιτραπεί η είσοδος. Ο αντιπρόσωπος θα έχει δικαίωμα λόγου, αλλά όχι δικαίωμα ψήφου όπως ορίζεται από το νόμο.
 
4. Παρακαλείσθε τέλος, όσα Μέλη έχετε τη δυνατότητα να συνδράμετε στην καλύτερη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις ομάδες υποδοχής, ελέγχου και εξυπηρέτησης.
 
 
 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Γ.Σ
 
 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ο.Ε.Ή Ε.Ε:
 
 
 
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
 
  
  
  
  
 
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.:
 
  
  
 
Παρατηρήσεις: