Δήλωση συμμετοχής για την Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΠΠ

30 Μαρτίου 2015 η τελική σύγκληση της ΓΣ του Συνεταιρισμού
 

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΠΠ θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στη Θεσσαλονίκη στις 12:00 το μεσημέρι ακριβώς, στο ξενοδοχείο GrandHotelPalace, επί της οδού Μοναστηρίου αριθμός 305-307, καθώς κατά τις δύο πρώτες συγκλήσεις δεν επιτεύχθηκαν οι απαιτούμενες εκ του Καταστατικού απαρτίες. Η ερχόμενη ΓΣ νομιμοποιείται και θα αποφασίσει για όλα τα θέματα σύμφωνα με το πρόγραμμα της αρχικής ημερήσιας διάταξης που δημοσιεύθηκε στην Πρόσκληση της 28ης Φεβρουαρίου.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μέτοχοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΣΕΠΠΠ με αριθμό εγγραφής έως και 00867.
 
Καλείσθε για την αθρόα συμμετοχή σας και την έγκαιρη προσέλευσή σας με σκοπό την υπεύθυνη συναπόφασή μας, για όλα τα θέματα που μας και σας απασχολούν.
 
Ως προς τα διαδικαστικά, παρακαλούμε να μας δηλώσετε την πρόθεσή σας να παραστείτε, από όποια περιοχή της Ελλάδας και εάν προέρχεσθε, ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα πρέπει να οριστικοποιηθεί κατά το δυνατόν το υλικό και ο εξοπλισμός που θα διατεθούν στη συνεδρίαση. Για όσους προσέλθετε οδικώς, θα λειτουργεί υπαίθριος χώρος στάθμευσης 200 θέσεων αυτοκινήτων στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, χωρίς χρέωση ή εσωτερικός φυλασσόμενος με χρέωση. Επίσης, εάν θελήσετε να διανυκτερεύσετε, οι ειδικές τιμές της συνεργασίας προβλέπουν ή Deluxe δωμάτιο για μονόκλινη χρήση με κόστος 70,00€ ή Deluxe δωμάτιο για δίκλινη χρήση με κόστος 85,00€. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν πρωινό καθώς και όλους τους φόρους.
 
Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Για παραπάνω πληροφορίες καλείτε πάντοτε στον Συνεταιρισμό, μπορείτε ενημερωτικά να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τις εργασίες της ΓΣ στη διεύθυνση http://www.grandhotelpalace.gr/.
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Γ.Σ
 
 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ο.Ε.Ή Ε.Ε:
 
 
 
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
 
  
  
  
  
 
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.:
 
  
  
 
Παρατηρήσεις: