Scratching!

«Ο κρυμμένος θησαυρός του πειρατή»!

 

                                          Αγαπητά Mέλη,


Σε πείσμα των καιρών, ο Συνεταιρισμός εξακολουθεί να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διεκδικεί και να κληρώνει δώρα προς όφελος των Μελών του, διαδικασία την οποία θα συνεχίσει, καθώς πέραν του παιχνιδιού και της λήψης του ίδιου του δώρου, διαπιστώθηκε κατά τον πρώτο γύρο ότι πρόκειται για μία μεν απλή διασκεδαστική εφαρμογή, που όμως σας φέρνει σε επαφή με τη μοναδική συμμετοχική σας εταιρεία, αναπτύσσοντας μία στενότερη σχέση.   

Έτσι, μετά την εξεύρεση της πρώτης τυχερής των κληρώσεων που εγκαινίασε ο ΣΕΠΠΠ, και που ήταν το Μέλος Κοσκερίδου Σοφία στη Θεσσαλονίκη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το παιχνίδι, εισάγοντας τη «Δεύτερη Έκδοση» του Scratching…Ασταμάτητα & σας ευχόμαστε Καλή Τύχη! 

Γιατί ξύνουμε όμως ασταμάτητα στη «Δεύτερη Έκδοση»; Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε το σεντούκι του πειρατή, που είναι γεμάτο με χρυσά νομίσματα και το έχει κρύψει. Ο τυχερός που θα το βρει, θα πάρει και το θησαυρό του, που είναι το δώρο μας. Όποτε δυστυχώς δεν θα τα καταφέρνει, του προσφέρουμε ένα μπουκάλι ρούμι στην υγειά του.

Με ποιον τρόπο παίζουμε: Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στην «πρώτη έκδοση». Συνδεόμαστε με τον αριθμό Μέλους και τον κωδικό που μας έχει χορηγήσει ο ΣΕΠΠΠ και μεταφερόμαστε αμέσως στο περιβάλλον του παιχνιδιού, για να ξύσουμε με τον γάντζο του πειρατή το δελτίο στην στρογγυλή γκρι επιφάνειά του. Υπενθυμίζουμε ότι στο σημείο σύνδεσης, στο πεδίο που αναγράφει username, συμπληρώνετε τον 5ψήφιο αριθμό μέλους (00001), ενώ στο πεδίο password, τον 9ψηφιο μυστικό κωδικό, που χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας με τον ΣΕΠΠΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!  Εάν κάνετε λάθος στον 9ψήφιο κωδικό (πχ συμπληρώσετε τον κωδικό του πρακτορείου σας αντί του ΣΕΠΠΠ ή κάνετε οποιοδήποτε άλλο λάθος), η απόπειρά σας θα είναι άκυρη, καθώς εκ του συστήματος και λόγω πονηριάς του πειρατή, το μόνο που θα λαμβάνετε είναι ρούμι! Προσοχή λοιπόν στον κωδικό σας!

Ξεκινήστε λοιπόν από τώρα να διασκεδάζετε, ξύνοντας ανέξοδα και προκαλώντας την τύχη σας, που μπορεί να είναι με το μέρος σας, μπορεί όμως και όχι. Μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε, κάθε φορά όμως για να είναι έγκυρος ο γύρος, θα πρέπει να εξέρχεστε από το περιβάλλον του παιχνιδιού και να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, επανεισάγοντας τους κωδικούς σας και επιλέγοντας ξανά log in, ξύνοντας έτσι ασταμάτητα!

Η εφαρμογή επιλέγει τον νικητή ηλεκτρονικά, διαδικασία που είναι η πιο ενδεδειγμένη και αξιόπιστη. Εάν είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα ανακαλύψει το σεντούκι του πειρατή με τα χρυσά νομίσματα, καλέστε αμέσως στον ΣΕΠΠΠ για επιβεβαίωση της επιτυχίας σας και συνεννόηση για την παραλαβή του δώρου σας. 

Για την ώρα ξύνετε ασταμάτητα για να κερδίστε ένα κινητό τηλέφωνο Nokia X Dual SIM, ευγενική προσφορά της εταιρίας Wind, την οποία ευχαριστούμε.

* Μόλις προκύψει τυχερό δελτίο, η έκδοση αυτόματα αποσύρεται, για να ακολουθήσει μια άλλη ενδιαφέρουσα περιπέτεια με το επόμενο δώρο. 

** Ο Συνεταιρισμός θα γνωστοποιεί το όνομα του τυχερού στην ιστοσελίδα του για την πιστοποίηση του αδιάβλητου της διαδικασίας.

*** Το παρόν είναι μία δωρεάν δράση του Συνεταιρισμού αποκλειστικά για τα Μέλη του. Δεν αποτελεί τυχερό παίγνιο με την έννοια του νόμου και δεν απευθύνεται σε τρίτους.

 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, το παιχνίδι ξεκινάει από τώρα!!

Καλά Πειρατικά ταξίδια     Καλή Επιτυχία!