Scratching...
ScratchingΑσταμάτητα

Τρίτη Έκδοση
« Το κυνήγι του χρυσού »

Αγαπητά Μέλη,
 
Μετά την εξεύρεση και του δεύτερου τυχερού των κληρώσεων του ΣΕΠΠΠ, που ήταν το Μέλος Διφωνής Ευάγγελος στη Νέα Σμύρνη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, εισάγοντας την κυκλοφορία τηςΤρίτης Έκδοσης του παιχνιδιού με τους φανατικούς φίλους Scratchingασταμάτητα,  με ένα νέο μεγάλο δώρο για τα Μέλη μας.

Ποια είναι όμως η ιστορία της Τρίτης Έκδοσης και γιατί πρέπει να ξύνετε ασταμάτητα;   

Οι Πράκτορες ΟΠΑΠ γνωρίζετε καλύτερα από όλους, ότι πολλοί άνθρωποι θεωρούν την τύχη ως έναν σημαντικό παράγοντα επίδρασης στη ζωή τους. Έτσι και πολλοί Αμερικανοί τον 17ο αιώνα, που επιδόθηκαν σ’ ένα ανελέητο κυνήγι αναζήτησης χρυσού. Η ιστορία μας αναφέρεται σ’ έναν τέτοιο χρυσοθήρα που σκάβει τούνελ, με την ελπίδα να βρει χρυσάφι και να γίνει πλούσιος.        

Αντίπαλός του, εσείς! Μόνο που εσείς δεν χρειάζεται να σκάψετε, φτάνει μόνο να ξύνετε με επιμονή! Και με στόχο να σας χαμογελάσει η τύχη πριν τον αντίπαλο χρυσοθήρα του παιχνιδιού.
 
Ο πρώτος τυχερός που θα βρει το χρυσάφι, θα λάβει και το μεγάλο δώρο που είναι ένα tablet ASUS fonepad 8FE380 SERIES - 16GB!

                                                                                                                  
 
Ο προσωρινά άτυχος θα βρει απλά τα εργαλεία, για να συνεχίσει όμως το σκάψιμο, μήπως σταθεί τυχερός την επόμενη φορά.
Με ποιον τρόπο παίζετε: Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στις προηγούμενες εκδόσεις. Συνδέεστε με τον αριθμό Μέλους και τον κωδικό που σας έχει χορηγήσει ο ΣΕΠΠΠ και μεταφέρεστε αμέσως στο περιβάλλον του παιχνιδιού, για να ξύσετε με το φτυαράκι του χρυσοθήρα το δελτίο στην στρογγυλή γκρι επιφάνειά του.
 
Υπενθυμίζουμε ότι για να συνδεθείτε και να παίξετε, συμπληρώνετε αποκλειστικά τον 5ψήφιο αριθμό μέλους (πχ 00001) στο πεδίο username, και στη συνέχεια τον 9ψηφιο μυστικό κωδικό,που χρησιμοποιείτε στις συναλλαγές σας με τον ΣΕΠΠΠ,στο πεδίο password.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν κάνετε λάθος στον 9ψήφιο κωδικό (πχ συμπληρώσετε τον κωδικό του πρακτορείου σας ή οτιδήποτε άλλο), θα σας προλαβαίνει πάντοτε ο αντίπαλος χρυσοθήρας και θα βρίσκετε μόνο τα εργαλεία για τον επόμενο γύρο.
 
Κάθε φορά όμως που συνδέεστε σωστά, η εφαρμογή αναζητά κωδικούς, συνεπώς μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε μέχρι να βρεθεί τελικά ο τυχερός Και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς! Προσοχή όμως, για να είναι έγκυρος ο γύρος, πρέπει να εξέρχεστε από το περιβάλλον του παιχνιδιού και να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, επανεισάγοντας τους κωδικούς σας και επιλέγοντας ξανά login.Μ’ αυτό τον απλό τρόπο διασκεδάζετε ανέξοδα ξύνοντας ασταμάτητα και αυξάνοντας τις πιθανότητες να είστε εσείς ο τυχερός χρυσοθήρας.
 
Το Μέλος που θα ανακαλύψει τον πολυπόθητο χρυσό,θα πρέπει να καλέσει αμέσως στον ΣΕΠΠΠ για επιβεβαίωση της επιτυχίας του και συνεννόηση για την παραλαβή του δώρου του.
 
Επαναλαμβάνουμε,όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις,ότι:
 
* Μόλις προκύψει το τυχερό δελτίο, η έκδοση απενεργοποιείται, για να ακολουθήσει μια άλλη ενδιαφέρουσα περιπέτεια με το επόμενο δώρο.
** Ο Συνεταιρισμός θα γνωστοποιεί κάθε φορά το όνομα του τυχερού στην ιστοσελίδα του για την πιστοποίηση του αδιάβλητου της διαδικασίας.
*** Το παρόν είναι μία δωρεάν δράση του Συνεταιρισμού αποκλειστικά για τα Μέλη του. Δεν αποτελεί τυχερό παίγνιο με την έννοια του νόμου και δεν απευθύνεται σε τρίτους.
 
 
Για την ώρα ξύνετε ασταμάτητα για να κερδίστε ένα ASUS fonepad 8FE380 SERIES - 16GB!, ευγενική προσφοράτης εταιρίας Wind, την οποία ευχαριστούμε και πάλι.
 
 
Καλή Επιτυχία σε όλους!