Συχνές ερωτήσεις

 

Είμαι επισκέπτης...

 - Τι είναι ο Σ.Ε.Π.Π.Π.;

Ο Σ.Ε.Π.Π.Π. (Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης) είναι ένας Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης ιδιωτικού Δικαίου. Μέλη του Συνεταιρισμού μπορούν να είναι Πράκτορες παιχνιδιών πρόγνωσης (Ο.Π.Α.Π., Ο.Δ.Ι.Ε., Κρατικά Λαχεία κλπ.). Ιδρύθηκε το 2007 και η εμπορική του δραστηριότητα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010. Ο Συνεταιρισμός έχει κυρίως οικονομικούς σκοπούς και αποβλέπει στην οικονομική ανάπτυξη των Μελών του.

- Πως μπορώ να επωφεληθώ;

Τα καταστήματα των Μελών μας βρίσκονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμη και τα σαββατοκύριακα. Μπορείτε να εξυπηρετήστε εύκολα και άμεσα από το κατάστημα της γειτονιάς σας.

 

Είμαι Πράκτορας παιχνιδιών πρόγνωσης...

- Έχω Πρακτορείο ΟΠΑΠ, άρα είμαι μέλος του Σ.Ε.Π.Π.Π.;

Όχι. Στον Σ.Ε.Π.Π.Π. γίνονται Μέλη μόνο όσοι Πράκτορες το επιθυμούν. Για να γίνετε μέλος του Σ.Ε.Π.Π.Π. πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία περιγράφεται εδώ .

- Γιατί να γίνω μέλος του Σ.Ε.Π.Π.Π.;

Ως μέλος του Συνεταιρισμού θα έχετε δικαίωμα να συμμετέχετε στις εμπορικές δραστηριότητες του Σ.Ε.Π.Π.Π. (τις ήδη υπάρχουσες και τις μελλοντικές) με υψηλό ποσό προμήθειας. Επίσης, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μαζικές παραγγελίες και αγορές υλικού, ώστε να αγοράζετε πολύ φθηνότερα κάποιο προϊόν σε σχέση με την εμπορική του αξία. Στόχος του Σ.Ε.Π.Π.Π. είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο μελών που θα αποτελούν το πρότυπο των Πρακτορείων Ο.Π.Α.Π.

- Χρειάζομαι κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό για τις δραστηριότητες του Σ.Ε.Π.Π.Π.;

Για την ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών θα χρειαστείτε κάποιον βασικό εξοπλισμό που προτείνουμε εδώ.

- Είμαι μέλος του Σ.Ε.Π.Π.Π. άρα θα εξοφλώ και λογαριασμούς;

Όχι. Θα πρέπει προηγουμένως να υπογραφεί Σύμβαση μεταξύ του Πράκτορα και του Συνεταιρισμού και στη συνέχεια να ανοιχτεί ένας ειδικός λογαριασμός όψεως στην Εθνική Τράπεζα. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να διαβάσετε στο μενού"Συμβάσεις".

- Εάν θελήσω να αποχωρήσω από μέλος, παίρνω πίσω τα χρήματα που έδωσα;

Εάν θέλετε να αποχωρήσετε από μέλος του Σ.Ε.Π.Π.Π. τότε θα λάβετε πίσω ολόκληρο το ποσό που δώσατε για κάθε μία συνεταιριστική μερίδα που κατείχατε ως Μέλος. Βάσει καταστατικού, πρέπει πρώτα να εγκριθεί ο Ισολογισμός του Σ.Ε.Π.Π.Π. από την τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού.

 

Είμαι εκπρόσωπος εταιρείας...

- Πως μπορώ να μάθω λεπτομέρεις για τις δραστηριότητες του Σ.Ε.Π.Π.Π.;

Μπορείτε να διαβάσετε το καταστατικό του Σ.Ε.Π.Π.Π. - Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης ή να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσα από τη σελίδα επικοινωνίας. Επίσης, μπορείτε να δείτε τον Χάρτη του Σ.Ε.Π.Π.Π., όπου παρουσιάζεται η κατανομή των καταστημάτων-μελών μας στην επικράτεια.