Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά τηλεοπτικών δεκτών

Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2010 11:08

 
Όλοι οι Πράκτορες της ΟΠΑΠ ΑΕ θα παραλάβουν αύριο, μαζί με το υλικό, μια ανακοίνωση και μία αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον αριθμό των τηλεοράσεων που επιθυμούν να αγοράσουν μέσα από την ειδική προσφορά που εξασφάλισε ο Σ.Ε.Π.Π.Π. Κάντε κλικ επάνω στην τηλεόραση για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες:
 
lg-lcd-tv-42ld420-large
 
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση που θα παραλάβετε:
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Ο Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (Σ.Ε.Π.Π.Π.), μετά από σχετική έρευνα αγοράς, εξασφάλισε ειδική προσφορά για αγορά τηλεοράσεων από τα Πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. Το μοντέλο τηλεοπτικού δέκτη -πλήρως συμβατό με το σύστημα Horizon- είναι το LD420C της LG, (42 ιντσών, με αποκωδικοποιητή MPEG-4 και ελληνικό teletext). Η εταιρεία που το προσφέρει είναι η Space Hellas Α.Ε. H τιμή της τηλεόρασης είναι 369,00 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς και παράδοσης στα κατά τόπους Πρακτορεία, καθώς και το τέλος ανακύκλωσης. ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ο οποίος θα υπολογίζεται αναλόγως την περιοχή (εάν αυτή είναι παραμεθόριος ή όχι).
Στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Σ.Ε.Π.Π.Π. και της Space Hellas A.E. προχωρούμε στη συλλογή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος τόσο από τα μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. όσο και από τους Πράκτορες Ο.Π.Α.Π. όλης της χώρας, ώστε να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζήτησης. Μετά την καταμέτρηση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα προχωρήσουμε άμεσα στη διαδικασία παραγγελιών, πληρωμής και άμεσης αποστολής των τηλεοπτικών δεκτών.
 
Επισυνάπτουμε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την οποία συμπληρώνετε και παραδίδετε στον Κεντρικό σας μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010. Οι Κεντρικοί θα πρέπει να παραδώσουν όλες τις αιτήσεις, που συγκέντρωσαν, την Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 στους μεταφορείς υλικού.
 
Για επιπλέον πληροφορίες ή απορίες επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Συνεταιρισμού στα τηλέφωνα 2105239994, 2105231466 ή 2105231467.
 
Ο Γενικός Διευθυντής
Χαριτωνίδης Γιώργος