Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2010 10:09

 
 
Σε συνέχεια από τις 26/4/2010 ανακοίνωση του Σ.Ε.Π.Π.Π. για την ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, επισημαίνουμε τις παρακάτω ιδιαίτερες τεχνικές λεπτομέρειες των τηλεοπτικών δεκτών:
  1. Τηλεόραση LCD
  2. Συνδεσιμότητα:
  • Υποχρεωτική: τουλάχιστον μία σύνδεση SCART.
  • Επιθυμητές είσοδοι: HDMI, CVBS, S-Video,  component.
  1. Μεγάλες γωνίες θέασης (τυπικά μεγαλύτερες από 170 μοίρες ιδιαίτερα στον κάθετο άξονα). Πάνελ τεχνολογίας ΤΝ θα πρέπει να αποφεύγονται μια και η εικόνα τους “μαυρίζει” πολύ παρακολουθώντας τες από το πλάι.
  2. Μεγάλη φωτεινότητα, ώστε η εικόνα να είναι ευδιάκριτη και σε πολύ φωτεινές μέρες (τυπικά μεγαλύτερη από 450 cd/m²).
  3. Ενσωματωμένα ηχεία.
  4. Η οθόνη θα πρέπει είναι VESA mount ώστε να μπορεί να προσαρτηθεί εύκολα σε τοίχο.
  5. Η κατανάλωση της οθόνης καλό είναι να μην υπερβαίνει τα 200W σε κατάσταση λειτουργίας και τα 2 W σε κατάσταση αναμονής. Ιδανικά οι τιμές θα πρέπει να είναι κάτω από 150 Watt και 1 W αντίστοιχα, για χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπή θερμότητας.
  6. Επιθυμητό: η οθόνη θα πρέπει να υποστηρίζει σήματα υψηλής ανάλυσης 1080p από την είσοδο HDMI.
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σύνδεση κεραίας τηλεόρασης και tuner, ούτε ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης  (MPEG-2/MPEG-4).
 
Στις προσφορές, οι οποίες πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία του Συνεταιρισμού (Μάρνη 56, 104 37, Αθήνα) μέχρι και τις 7 Μαΐου 2010, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπεριλάβουν περισσότερες από μία πρόταση. Για παράδειγμα, προσφορά τηλεοπτικών δεκτών με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή προσφορά monitor, με ή χωρίς αποκωδικοποιητή mpeg κλπ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΠΠΠ κ. Χαριτωνίδη Γιώργο στο 210 5239994.
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΠΠ
Κίμων Κλωνάρης