Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δευτέρα, 26 Απρίλιος 2010 12:11

 
 
Καλούνται οι προμηθευτές ηλεκτρικών ειδών να καταθέσουν μέχρι και την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 εγγράφως την προσφορά τους στο υποκατάστημα του Σ.Ε.Π.Π.Π. (Μάρνη 56, 104 37, Αθήνα), για την προμήθεια πέντε χιλιάδων (5.000) τηλεοπτικών δεκτών τύπου LCD 40 και 42 ιντσών, στα Πρακτορεία Ο.Π.Α.Π.
 
 Η συμφέρουσα πρόταση θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση με τους πράκτορες Ο.Π.Α.Π. και σε περίπτωση έγκρισής της, ο Σ.Ε.Π.Π.Π. θα διαπραγματευτεί με την προσφέρουσα εταιρεία την αγορά του εν λόγω εξοπλισμού κατ’ ελάχιστο στο 60% του ζητούμενου πλήθους. Οι τηλεοπτικοί δέκτες πρέπει να είναι παραδοτέοι στα κατά τόπους υποκαταστήματα της προσφέρουσας εταιρείας (ο αριθμός των οποίων θα εκτιμηθεί στην προσφορά) ή στη διεύθυνση του κάθε πρακτορείου, εντός ενός μηνός από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Το προσφερόμενο service των τηλεοπτικών δεκτών επίσης θα συνεκτιμηθεί στην προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Γενικό Διευθυντή του Σ.Ε.Π.Π.Π. κ. Χαριτωνίδη Γιώργο στο 2105239994.
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΠΠ
Κίμων Κλωνάρης