Pylon

 

Μετάβαση σε νέα εφαρμογή λογισμικού είσπραξης λογαριασμών
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ
 
Αγαπητά Μέλη,
 
Παρακαλούμε για την εξαιρετική προσοχή σας στα παρακάτω:
 
Όπως σας ενημερώσαμε με τη δημοσίευση των Αποφάσεων της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης, η πρόταση της συνεργαζόμενης μέχρι και σήμερα εταιρίας μηχανογράφησης περί ανανέωσης της σύμβασης υποστήριξης για 7 ακόμα έτη με τους ίδιους οικονομικούς και λοιπούς όρους για όλες τις δραστηριότητες είσπραξης λογαριασμών του ΣΕΠΠΠ, δεν έγινε αποδεκτή από το ανώτατο κυριαρχικό όργανο του Συνεταιρισμού ήτοι τη Γενική μας Συνέλευση. Η ίδια απορριπτική Απόφαση εξουσιοδοτούσε το Διοικητικό Συμβούλιονα βρει μία καλύτερη οικονομική και τεχνική λύση για τη μηχανογράφηση του ΣΕΠΠΠ, είτε με την ίδια εταιρεία, είτε με οποιαδήποτε άλλη.
 
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα 30 Απριλίου 2015, ημερομηνία λήξης της σύμβασής μας, ο συνεργάτης μας ενέμεινε στην αρχική του πρόταση και δεν κατέθεσε ουδεμία βελτιωμένη προσφορά στον ΣΕΠΠΠ. Το γεγονός αυτό μας ανάγκασε να μην αποδεχτούμε τη συνέχιση της συνεργασίας από 1/5/2015 και να προσπαθήσουμε όλοι από κοινού να μεταβούμε από την Πρωτομαγιά σε μία νέα πλατφόρμα είσπραξης λογαριασμών.
 
Συνημμένες εδώ θα βρείτε τις οδηγίες χρήσης του νέου προγράμματος του ΣΕΠΠΠ, το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από αύριο το πρωί. Παρακαλούμε να το διαβάσετε προσεκτικά και να είστε σίγουροι ότι καθώς περνούν οι ημέρες θα εξοικειωθείτε απόλυτα μαζί του. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε παρατηρήσεις και υποδείξεις για τη βελτίωσή του. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προβαίνουμε συνεχώς σε αναβάθμιση του για  την καλύτερη και ασφαλέστερη παροχή των υπηρεσιών του ΣΕΠΠΠ στα Μέλη του και σε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες.
 
Για λόγους ασφαλούς ενημέρωσης των παρόχων και ομαλής μετάβασης στο νέο σύστημα, από αύριο το πρωί ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Κανένας λογαριασμός ΔΕΝ επιτρέπεται να εξοφληθεί με το παλαιό μας σύστημα, καθώς από αύριο δεν θα έχει ισχύ και θα είναι ως μη γενόμενη.
 
Τα γραφεία και οι υπηρεσίες του Συνεταιρισμού θα λειτουργούν συνεχώς όλο το τριήμερο για την εξυπηρέτηση τυχόν προβλημάτων. Παρακαλούμε για την υπομονή σας σε τυχόν καθυστερήσεις και προβλήματα που υπάρξουν. Χρησιμοποιείτε όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας του ΣΕΠΠΠ (210 5231467, 210 5239994, 210 5231466) και αποστέλλετε email στη διεύθυνση contact@seppp.gr για ταχύτερη ανταπόκριση εκ μέρους μας.
 
Σας ευχαριστούμε.